Show simple item record

dc.creatorSebastián Krieger
dc.date.accessioned2016-06-14T12:21:25Z
dc.date.available2016-06-14T12:21:25Z
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.11761/1905
dc.rightsAttribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/*
dc.sourceinstname:Instituto de Investigación de Recursos Biológicos Alexander von Humboldtspa
dc.sourcereponame:Repositorio Instituto de Investigación de Recursos Biológicos Alexander von Humboldtspa
dc.subjectGente
dc.titlePreparación de la carne para alimentar al grupo de investigadores del Instituto Humboldt durante los días siguientes de la expedición
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/imagespa
dc.type.spaImagenspa
dc.description.tematicaCULTURA
dc.description.departmentNorte de Santander
dc.description.locationToledo
dc.description.regionAndes
dc.description.reservatipoParque Nacional Natural
dc.description.nombrereservaTamá
dc.description.municipio54820
dc.rights.accesoAbierto (Texto Completo)spa
dc.rights.accessRightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessspa
dc.type.hasVersioninfo:eu-repo/semantics/acceptedVersionspa


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International